• slideshow1
  • slideshow1
  • slideshow1

İzmir Karşıyaka Hızlı Okuma Kursu

İzmir Karşıyaka Hızlı Okuma Kursu
Hızlı Okuma Kursları

Günümüzde istediğimiz bilgiye hızla yetişme ve öğrenme çok önemlidir. Anlayarak Hızlı Okuma Teknikleri ile ilkokuldan itibaren kullandığımız yanlış okuma alışkanlıklarından kurtulma hedeflenmiştir. Bunların yerini alacak yeni okuma alışkanlıkları ile daha çabuk ve daha verimli anlayarak okuma mümkün olacaktır.

 

Anlayarak Hızlı Okuma Eğitiminin temeli, gözlerin ve zihnin uyum içerisinde çalışmasını sağlamaktır. Kişiler ne kadar yavaş okurlarsa o kadar iyi anlayacaklarını düşünürler; oysa bu düşünce çok yanlıştır. Okumayı yeni öğrenen öğrenciler çok yavaş okurlar.

 

Yetişkinler İçin Anlayarak Hızlı Okuma Eğitimi

 

İzmir Karşıyaka Hızlı Okuma Kursu; Günlük olarak büyük data hacimlerinin olduğu durumlarla karsı karsıyayız gazeteler, uzun mailler, okunması gereken raporlar, teklifler, süreli yayın ve bize gelen mektuplar, naturel olarak okuma en çok kullandığımız becerilerimizden biridir. Her şeyden önce ders kitaplarını iyi kavrayabilmek için, kişinin iyi bir okuyucu olması gerekmektedir.

 

Günlük yaşantımızı göz önüne aldığımızda vakitımızın çoğunu okumaya ayırırız. Okumaya ayırdığımız bu zamanı daha verimli ve dinamik kullanarak sinirli olan insan yaşamındaki sinirli zamanlarımızda daha çok şeyler yapma firkati bulup daha üretken ve daha etken bir yasam süreci geçirebiliriz.

 

Öğrenciler İçin Anlayarak Hızlı Okuma Eğitimi


İzmir Karşıyaka Hızlı Okuma Kursu; Çocuklar anlayarak hızlı okumaya başladıklarında, bir bakışta gördükleri sözcük sayısı artar. Bu da özellikle TEOG gibi çoktan seçmeli sınavlarda, soruların bütün olarak algılanmasını sağlar. Sınavları kısa sürede bitirip cevapları denetim etmeye zamanları kalır. Odaklanma ve konsantrasyonları artar soruları doğru yapma oranları yükselir.

 

Okuma yazmayı öğrenen çocuklarımızın, hece hece veya sözcük sözcük okuma alışkanlığından kurtulması, bir an önce çabuk ve anlayarak okuma alışkanlığı kazanması gerekmektedir. Çünkü hızlı ve anlayarak okuma becerisi gelişmeyen çocuk, yavaş okuduğu için kısa sürede sıkılacak; okuduklarını anlayamadığı için de okumaktan zevk alamayacaktır.

 

Hızlı okumayla anlama doğru orantılıdır. Yavaş okuyan insanoğlunun kolayca dikkati dağılmaya meyillidir, konsantrasyonu çabuk bozulur, okuduklarını daha hızlı unutur. Kişinin okuduğunu daha iyi anlamasına yol açan neden yavaş okuma değil, tekrarlardır.

 

Hızlı Okuma Kursu sayesinde daha fazla tekrar yapma sansı bulacaktır. Hızlı okuyarak beynimizin enerjisini sözcükleri tek tek okumak yerine anlamaya harcarız. Anlayarak hızlı okuma teknikleri ile göz kaslarımızı geliştirir ve bu doğrultuda görme alanımızı arttırmış oluruz.

 
Hızlı Okuma Kursu, yardımıyla gözlerimiz okuma sırasında metin üzerinde soldan sağa doğru kayarak ilerler ve her kelime üzerinde duraklar. Gözlerimiz bu duraklamalar esnasında aynen bir fotoğraf makinesi şeklinde gördüğü kelimenin resmini çekip beynimize gönderir; beynimiz daha önceden öğrenmiş olduğu bu sembolleri çözerek bir araya getirir ve anlamlı bir bilgiye dönüştürür.


Ücretsiz ön görüşme yapmak için bizden randevu almanız yeterli olacaktır.


Hızlı Okuma eğitimleriyle ilgili detaylı bilgi için:


İzmir Hızlı Okuma Eğitimi için 0(232) 422 59 54   yâda 0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya İzmir Hızlı Okuma Eğitimini tıklayabilirsiniz.


İzmir Karşıyaka  Hızlı Okuma Eğitimi için  0(232) 369 50 81 - 0(532) 100 11 65  numarali telefondan ulaşabilirsiniz veya Karşıyaka Hızlı Okuma Eğitimini tıklayabilirsiniz


Denizli  Hızlı Okuma Eğitimi   0 (258) 213 0 999-  0 (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Denizli Hızlı Okuma Eğitimini tıklayabilirsiniz.


Antalya Hızlı Okuma Eğitimi için  0 242 323 73 15 yada  0 (505) 445 15 31 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya  Antalya Hızlı Okuma Eğitimini tıklayabilirsiniz.


Muğla Hızlı Okuma Eğitimi 0(252) 213 00 98 - 0 (532) 100 11 65 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Muğla Hızlı Okuma Eğitimini tıklayabilirsiniz.

Bu makale şu konularla ilgili olabilir : - - - - -
İzmir Karşıyaka Hızlı Okuma Kursu başlıklı 3979 kişi tarafından okundu ve kişi tarafından yorumlandı

Ayrıntılı Bilgi İçin Biz Sizi Arayalım

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bir Yorum Yazın