• slideshow1
  • slideshow1
  • slideshow1

İzmir Anlayarak Hızlı Okuma

İzmir Anlayarak Hızlı Okuma
Hızlı Okuma Kursları

Hızlı okuma kişilerin çabuk, anlama ve hafızaya alma yeteneklerini geliştirerek, klasik okuma biçiminin yerine geçen tamamen bilimsel, etkin ve sağlıklı bir okuma biçimidir.

Okuma hızınızı, anlama ve kavrama oranınızı da yükselterek en az 2 hatta 3-4 kat artıracaksınız. Dikkat ve konsantrasyonunuzu artırabileceksiniz. Ders çalışırken kullandığınız ders kitaplarını ve kaynak kitaplarınızı yüksek anlama oranıyla daha çabuk okuyup anlayarak zamandan kazanıp basari oranınızı da yükselteceksiniz.

*Öğrenme ve anlama hızınız artırabileceksiniz.

*Hızlı okuma tekniği ile sınavlarda soruları çok daha çabuk okuyup anlayarak zaman kazanıp avantaj sağlayacaksınız.

*Sınavlara hazırlanırken konulara daha iyi odaklanabilecek ve daha iyi öğreneceksiniz. Paragraf sorularını daha çabuk ve daha etkili okuyup anlayabileceksiniz.

*Hızlı okuma tekniklerini kullanarak, daha az zamanda daha çok kitap okuyabileceksiniz.

*Hızlı Okuma Eğitimine katılan bir öğrenci TEOG, YGS, LYS, KPSS, ALES, TUS vb. sınavlarda soruları daha çabuk okuyup anlayarak, '20-30 dakika' ekstra zaman kazanacak.

*Anlayarak hızlı okuma eğitimi ile okuduklarını daha yoğunlaştırılmış, etkin ve çabuk bir şekilde özümseyen, değerlendiren ve daha iyi akılda tutan, verimli bir okuyucu haline geleceksiniz...

HIZLI OKUMA TEKNİKLERI HIZLI OKUMAYI NASIL SAĞLAR

Hızlı okuma teknikleri hızlı okumayı sağlamak için su becerileri geliştirmeye çalışır;

1-) Her bir kelime bloku içinde okunan kelime sayısını artırmaya çalışır (görme açısının genişletilmesi).

2-) Her bir okuma bloğunun okunma vakitlini azaltmaya çalışır (görsel algılama ve beynin algılama hızının artırılması).

3-) Okunan blokların kayıpsız olarak beyne yerleştirilmesini hedefler (beynin hafızaya yerleştirme ve hatırlama becerilerinin geliştirilmesi).

 İzmir Anlayarak Hızlı Okuma Eğitiminin Amacı;

~ Zahmetsiz, kolay ve akıcı biçimde öğrenirsiniz.

~ Daha iyi anlamaya kavuşursunuz.

~ Vakitten  tasarruf etmiş olursunuz.

~ Okuma Özgüveninizi gelişirsiniz.

~ Beyinimiz Okurken daha iyi ilişki kurar.

~ Okurken beyniniz hayal kurmaz ve bütünü görür.

~ Okuma daha keyifli hale gelir.


İzmir Anlayarak Hızlı Okuma Eğitiminin İçeriği:


~ Öğrenme Süreçleri ve etkili kavrama teknikleri.

~ Konsantrasyon ve motivasyonu arttırma.

~ Okuma ve anlamayı zorlaştıran faktörler.

~ Klasik ve üstün okuma yöntemlerinin karşılaştırılması.

~ Aktif görme alanını geliştirme.

~ Görme ve anlama çabukluğu arttırma alıştırmaları.

~ Göz kaslarını çevikleştirme.

 ~ Hafıza-öğrenme ilişkisi.

~ Hedefe göre okuma biçimleri.

~ Okuma hızı ve anlama ölçümleri.

İzmir Anlayarak Hızlı Okuma. Nasıl okuyacağını bilmek kadar nasıl konsantre olabileceğini öğrenmek de önemlidir. Kişi kendini zorlayarak, sıkıştırarak veya kendiliğinden konsantre olamaz! Öyleyse, eğitim seminerlerimize katılmak sizde ve öğrencilerinizde çok şey değiştirecek.


İzmir Anlayarak Hızlı Okuma Kursuna Kimler  Bu Eğitime Katılabilir?

İzmir Anlayarak Hızlı Okuma; Sınavlara hazırlananlar,( TEOG, YGS, LYS, KPSS, ALES vb.) öğrenciler ve eğitmenler, Yöneticiler ve her düzey idari görevliler, Okumayı ön planda tutan tüm meslek erbapları ve Okumasını geliştirmek isteyen her yaştaki kişiler.

Hızlı okuma bireylerin hızlılık, anlama ve hafızaya alma yeteneklerini geliştirerek, klasik okuma biçiminin yerine geçen tamamen bilimsel, etkin ve sağlıklı bir okuma biçimidir.

Okuma hızınızı, anlama ve kavrama oranınızı da yükselterek az 2 hatta 3-4 kat artıracaksınız. Dikkat ve konsantrasyonunuzu artırabileceksiniz. Ders çalışırken kullandığınız ders kitaplarını ve kaynak kitaplarınızı yüksek anlama oranıyla daha hızlı okuyup anlayarak zamandan kazanıp basari oranınızı da yükselteceksiniz.İzmir Anlayarak Hızlı Okuma.

*Öğrenme ve anlama hızınız artırabileceksiniz.

*Hızlı okuma tekniği ile sınavlarda soruları çok daha hızlı okuyup anlayarak zaman kazanıp avantaj sağlayacaksınız.

*Sınavlara hazırlanırken konulara daha iyi odaklanabilecek ve daha iyi öğreneceksiniz. Paragraf sorularını daha hızlı ve daha etkin okuyup anlayabileceksiniz.

*Hızlı okuma tekniklerini kullanarak, daha az zamanda daha çok kitap okuyabileceksiniz.

*Hızlı Okuma Eğitimine katılan bir öğrenci TEOG, YGS, LYS, KPSS, ALES, TUS vb. sınavlarda soruları daha hızlı okuyup anlayarak, '20-30 dakika' ekstra zaman kazanacak.

*Anlayarak hızlı okuma eğitimi ile okuduklarını daha yoğunlaştırılmış, etkin ve hızlı bir şekilde özümseyen, değerlendiren ve daha iyi akılda tutan, verimli bir okuyucu haline geleceksiniz...

Hızlı Okuma Eğitimi 24 saattir. 5 haftalık zaman diliminde programın tamamlanması uygundur. (Hızlı Okuma Eğitimlerimiz %25 teorik, %75 pratik uygulamalardan oluşmaktadır.) 

Ücretsiz ön görüşme yapmak için bizden randevu almanız yeterli olacaktır. 

Hızlı Okuma eğitimleriyle ilgili detaylı bilgi için:

İzmir Hızlı Okuma Eğitimi için 0(232) 422 59 54 yâda 0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya İzmir Hızlı Okuma Eğitimini tıklayabilirsiniz.


İzmir Karşıyaka  Hızlı Okuma Eğitimi için 0(232) 369 50 81 - 0(532) 100 11 65 numarali telefondan ulaşabilirsiniz veya Karşıyaka Hızlı Okuma Eğitimini tıklayabilirsiniz


Denizli  Hızlı Okuma Eğitimi   0 (258) 213 0 999-  0 (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Denizli Hızlı Okuma Eğitimini tıklayabilirsiniz.


Antalya Hızlı Okuma Eğitimi için  0 242 323 73 15 yada  0 (505) 445 15 31  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya  Antalya Hızlı Okuma Eğitimini tıklayabilirsiniz.


Muğla Hızlı Okuma Eğitimi 0(252) 213 00 98 - 0 (532) 100 11 65 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Muğla Hızlı Okuma Eğitimini tıklayabilirsiniz.

Bu makale şu konularla ilgili olabilir : - - - - -
İzmir Anlayarak Hızlı Okuma başlıklı 3736 kişi tarafından okundu ve kişi tarafından yorumlandı

Ayrıntılı Bilgi İçin Biz Sizi Arayalım

  
 
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bir Yorum Yazın