• slideshow1
  • slideshow1
  • slideshow1

Hızlı Okuma Kursu Karşıyaka

Hızlı Okuma Kursu Karşıyaka
Hızlı Okuma Kursları

Anlayarak Hızlı okuma eğitimi ile gözlerimizi ve aklımızı bir bütün olarak çalıştırmayı öğreniriz. Bütün olarak çalıştırmanın bize söyle artıları vardır. Etrafa daha anlamlı gözlerle bakarız. Görme alanımız genişler ve bunu hafızamızla da desteklersek anlayamayacağımız olay veya durum kalmaz.


Görme alanının genişlemesi okumada iyi mi bir rol oynar? Okumak için en etkili silah beynimiz ve gözlerimiz ilk algıyı  gözlerimizle icra ettiğimiz için görme alanımız ne kadar geniş ise o denli bilgiyi beynimize aktarırız.
 

Anlayarak Hızlı okuma da tümü görmek kaçırmamamız ihtiyaç duyulan püf noktalar ve anahtar kelimeler yardımıyla okuduğumuzu daha hızlı ve daha etkin anlamamıza destek sağlar.
 

Anlayarak Hızlı okumak ve idrak etmek okunması gereken uzun metinlere, kalın kitaplara karşı ön yergimizi yok eder. Bu sayede onları okumayı ertelemeyiz. Ertelemek ciddi süre yitirilmesine sebep olur. Vakit ise bu zamanda en değerli şey. 


Hızlı Okuma Kursu Karşıyaka. Öğrenciler için hızlı okuma sınavlarda zamanlarını daha etkin ve etkili kullanmalarını ve anlayarak okudukları için daha başarılı olmalarını sağlar.
 

Sadece sınavlarda değil hayatlarının her alanında bu tekniği kullanırken kolaylık yasarlar. Kitap okuma alışkanlığı artar. Bilgiye daha hızlı ulaşmayı sağlar.


Anlayarak Hızlı okuma teknikleri, bizlere yalnız kitap okurken yardımcı olmaz. Günlük hayatta da bir oldukça işlemimizde yarar sağlar. Anlayarak Hızlı okuma tekniği becerisini kullanarak hızlı ve anlayarak okuyacağınız belgeyi imzaladığınızda karsınızdaki kişiyi bekletmediğiniz benzer biçimde dolandırılma riskini de ortadan kaldırmış olursunuz.

Hızlı Okuma Kursu Karşıyaka. Her cümleyi sözcüklere, hecelere ayırmak zihnin okuma işlemini karmaşık bir is olarak idraklamasını sağlar. Ayrıca Anlayarak Hızlı okuma önünde duran en büyük engellerden birisi de, gözlerin çok geniş bir görme açısı olmasına karşın teker teker yalnız kelimelere odaklanmasıdır.

Anlayarak Hızlı okuma teknikleri insanlara gözlerinin nasıl kullanmaları icap ettiğini ve beynin yazıyı ne şekilde idraklaması icap ettiğini öğretir. Bu teknikler, insanın okuyarak öğrenme hızını direkt olarak etkilediğinden, üzerinde durulması ihtiyaç duyulan bir mevzudur.


Hızlı Okuma Kursu İzmir Karşıyaka Programın Hedefi:


Okuma hızınızı, anlama ve kavrama seviyenizi yükselterek minimum 2 hatta 3-4 kat artıracaksınız.


Dikkat ve yoğunlaşma eksikliği yaşamayacaksınız.


Ders çalışırken yardım aldığınız ders kitaplarını ve kaynak kitaplarınızı yüksek anlama oranıyla daha hızlı okuyup daha hızlı anlayarak başarı oralinizi yükselteceksiniz.


* Anlayarak Hızlı okuma yöntemi ile sınavlarda soruları çok daha az vakitte  okuyup anlayarak avantaj sağlayacaksınız.

*Sınavlara hazırlanırken mevzulara çok daha iyi yoğunlaşacak ve daha iyi öğreneceksiniz. Paragraf sorularını daha azca vakitte ve daha etkili okuyup anlayabileceksiniz.

* Anlayarak Hızlı okuma yöntemlerini kullanarak, daha kısa sürede daha çok kitap okuyabileceksiniz.

*Anlayarak hızlı okuma eğitimi ile okuduklarını daha yoğunlaştırılmış, etkin ve hızlı bir şekilde okuyacak ve anlayacak. Verimli bir okuyucu haline geleceksiniz.
 

Ücretsiz ön görüşme yapmak için bizden randevu almanız yeterli olacaktır.


Hızlı Okuma eğitimleriyle ilgili detaylı bilgi için:


İzmir Hızlı Okuma Eğitimi için 0(232) 422 59 54   yâda 0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya İzmir Hızlı Okuma Eğitimini tıklayabilirsiniz.


İzmir Karşıyaka  Hızlı Okuma Eğitimi için  0(232) 369 50 81 - 0(532) 100 11 65  numarali telefondan ulaşabilirsiniz veya Karşıyaka Hızlı Okuma Eğitimini tıklayabilirsiniz


Denizli  Hızlı Okuma Eğitimi   0 (258) 213 0 999-  0 (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Denizli Hızlı Okuma Eğitimini tıklayabilirsiniz.


Antalya Hızlı Okuma Eğitimi için  0 242 323 73 15 yada  0 (505) 445 15 31 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya  Antalya Hızlı Okuma Eğitimini tıklayabilirsiniz.


Muğla Hızlı Okuma Eğitimi 0(252) 213 00 98 - 0 (532) 100 11 65 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Muğla Hızlı Okuma Eğitimini tıklayabilirsiniz.


Bu makale şu konularla ilgili olabilir : - - - - - - - - - - -
Hızlı Okuma Kursu Karşıyaka başlıklı 3981 kişi tarafından okundu ve kişi tarafından yorumlandı

Ayrıntılı Bilgi İçin Biz Sizi Arayalım

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bir Yorum Yazın