• slideshow1
  • slideshow1
  • slideshow1

Hızlı Okuma Kursu Antalya

Hızlı Okuma Kursu Antalya
Hızlı Okuma Kursları

Anlayarak Hızlı okuma, gözün görüş açısını genişletip beynin kavrama hızını artırarak bir dakikada okunan kelime sayısını anlam kaybetmeden kademeli olarak artırmaktır. Anlayarak  Hızlı okuma, göz kaslarımızı geliştirilmesi, gözümüzün daha çevik görmesini, görme alanımızı genişletmeyi, okurken satırlar içinde serseri benzer biçimde dolasan gözümüze daha etkin bir şekilde ritim kazandırmayı ve tüm bunlar ile görme ve idrak etme arasında uyum sağlamayı hedefler.

Hızlı okuma denildiğinde, bir dakikada okunan kelime sayısının fazlalığı düşünülmektedir. Oysa ki bu izlenim yanlıştır. Hızlı okuma sanatı ayni zamanda etkili okuma sanatıdır. Hızlı okuma işleminde hız önemli bir etmendir. Okunan yazıyı bellekte koruma yeteneği yoksa ışık hızını asan bir okuma bile yarar sağlamayacaktır.

Hızlı Okuma Kursu Antalya. Okuma konusunda karşılaşılan en temelsiz yanlış düşüncelerden biri ortalama bir hızla gerçekleştirilen okuma işleminin bile özensiz bir okuma sayılmasıdır. Bu konuda yapılan tüm incelemeler, hızlı okuyan bireylerin, okudukları basili malzemeyi, düşük bir hızla okuyanlara kıyasla daha iyi anladığını göstermektedir. Gerçek su ki yavaş okuyan bireyler çok daha özensiz okuyuculardır. Dikkatli bir okuyucu olduğu için yavaş okuduğunu vurgulayan fert şüphesiz ki kendini kandırmaktadır.

Hızlı Okuma Kursu Antalya

Okuma hızınızı 2-4 kat daha arttıracaksınız.

Okuduklarınızı daha iyi bir şekilde anlayacaksınız.

Okuduklarınızı daha konsantre, etkin ve hızlı bir halde özümseyen değerlendiren ve daha iyi beyinde tutan, verimli okuyucu durumuna geleceksiniz.

Göz sağlığı ve kaslarınız ciddi anlamda gelişecek.

Sınava giren öğrenciler için anlayarak hızlı soru çözme zamanı kazandırmıştır .

Okuma öğrenmenin en önemli ve en etkili yollarından biridir. Bilgiye ulaşmanın, öğrenmenin en kısa ve en etkili yolu da anlayarak hızlı okumadır. Hayatımızın her sahasında  olduğu gibi okuma hızınızı teknik uygulamalar ve sürekli eğitimlerle geliştirmeniz mümkündür. Nasıl ki atletler hızlarını antrenmanlarla artırabiliyorlar, sizler de anlayarak hızlı okuma teknikleri ile okuma hızınızı artırabilirsiniz.


Antalya Hızlı Okuma kursuna  İlişkin Sorular:


 
 Ortalama Ne Düzeyde Hız Artışı Sağlayabiliriz?


Antalya Hızlı Okuma Kurslarımızda, egzersizleri günü gününe yapanlar ve eksiksiz olarak tamamlayanlar, averaj 3-5 kat civarında hız artışı sağlayabilmektedir. Bunun yanında kursiyerlerimiz içinde dakikada 1200 kelime hızının üzerine çıkanlar da vardır.

 
Hızlı Okuduğumuzda, Anlama Oranımızda Düşme Olur Mu?


Ne olursa olsun hayır. Antalya Hızlı Okuma Kurslarımızda, anlama düzeyinin artırılmasına yönelik bir takım çalışmalar yapılmaktadır. Bu egzersizleri günü gününe yapan ve eksiksiz bir halde tamamlayanların anlama oranı düşmediği benzer biçimde artış da gösterir.

 
Egzersizler Çok Vaktimizi Alır mı?


Size eğitmen tarafından verilecek olan alıştırmaları  günlük 20-30 dk. Civarında çalışmamız yeterlidir. Bu egzersizler her yerde (Serviste, TV izlerken, Müzik dinlerken vb.) yapılabilen egzersizler olduğu için özel bir vakit  dilimi ve mekân hazırlamaya ihtiyaç yoktur. Çünkü anlayarak hızlı okumada önemli olan nokta gözü çalıştırmaktır.

Ücretsiz ön görüşme yapmak için bizden randevu almanız yeterli olacaktır.


Hızlı Okuma eğitimleriyle ilgili detaylı bilgi için:


İzmir Hızlı Okuma Eğitimi için   0(232) 422 59 54 yâda 0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya İzmir Hızlı Okuma Eğitimini tıklayabilirsiniz.


İzmir Karşıyaka  Hızlı Okuma Eğitimi için  0(232) 369 50 81 - 0(532) 100 11 65 numarali telefondan ulaşabilirsiniz veya Karşıyaka Hızlı Okuma Eğitimini tıklayabilirsiniz


Denizli  Hızlı Okuma Eğitimi   0 (258) 213 0 999-  0 (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Denizli Hızlı Okuma Eğitimini tıklayabilirsiniz.


Antalya Hızlı Okuma Eğitimi için  0 242 323 73 15 yada  0 (505) 445 15 31 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya  Antalya Hızlı Okuma Eğitimini tıklayabilirsiniz.


Muğla Hızlı Okuma Eğitimi 0(252) 213 00 98 - 0 (532) 100 11 65 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Muğla Hızlı Okuma Eğitimini tıklayabilirsiniz.


Bu makale şu konularla ilgili olabilir : - - - - - - - -
Hızlı Okuma Kursu Antalya başlıklı 3751 kişi tarafından okundu ve kişi tarafından yorumlandı

Ayrıntılı Bilgi İçin Biz Sizi Arayalım

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bir Yorum Yazın