• slideshow1
  • slideshow1
  • slideshow1

Hızlı Okuma Kursları İzmir Alsancak

Hızlı Okuma Kursları İzmir Alsancak
Hızlı Okuma Kursları

TEOG, YGS, LYS, ALES, KPSS’ ye hazırlanan öğrencilerin sınavlarda soruları yetiştiremediklerini, özellikle uzun soruları çözmekten sıkıldıkları, çözmek istemedikleri yönünde sık sık yakınmalarını duymuşunuzdur… Beyin ve Göz ile arasındaki sinirlerin,  kulak ile göz arasındaki sinirlerden 25 -27 kat daha hızlı hareket ettiğini biliyor muydunuz? O biçimde niçin minimum 16 saat devam eden bir çalışmayı en fazlaca 3 ya da 4 saatte bitirebilirsiniz.

Okuma alışkanlığı olan bir kişi dakikada 150-250 kelime okuyabilir. Sadece beynimizin dakikada 1000kelime algılayabilecek potansiyeli vardır. Dakikada 150 kelime okuduğumuzu düşünelim, beynimizin kapasitesi ise 1000 kelime olduğuna bakılırsa aradaki fark olan 800 kelimelik boşlukta beynimiz okuduğumuz bilgiye odaklanmak yerine hayal kurar, farklı şeyler düşünür. Hızlı Okuma Kursları İzmir Alsancak. Dolayısıyla makalenin sonuna geldiğimizde ne okudum ben deriz, hiçbir şey hatırlamayız, geri dönüşler yaparız. Bu son seviye de doğaldır, çünkü beynimiz potansiyelinize müsait ölçüde malumat alamadığı için var olan kapasitesini başka şeyler düşünerek değerlendirir. Bu konum algı etme nispetimizde büyük ölçüde düşürür. Kısa vakit sonrada beynimiz bu durumdan sıkıldığı için çalışmamız kısa sürede sonlanmış olur.

Hepimiz size kısa bir sürede okuma ve anlama hızınızı minimum 3 - 4 katına çıkarmayı, bununla beraber anlama oranınızı en üst seviyeye çıkarmayı güvence ediyoruz.  Öğrenciniz veya kendiniz “odaklanamıyorum, hatırlayamıyorum” demek yerine mevcut kapasitenizi ortaya çıkarın ve kullanmaya başlayın. öğrencilerinizin ödev başlangıcında geçirdikleri vakit yarı yarıya azalsın ister misiniz? Test sınavlarındaki sürenin yarısı okuyup anlayarak geçiyor. Bu vakitti yarı yarıya azaltmak ve kalan zamanı çözümlere ayırmak bu eğitimle beraber çok rahat. Hızlı Okuma Kursları İzmir Alsancak. Hem de öğrencilerimizin soruları anlama oranları, odaklanman ve algılamaları en üst düzeye ulaşacak, dikkatleri en üst seviyede olacaktır.

Artık günümüzde yapılan bilimsel araştırmalara göre zekanın geliştirilebilir olduğu ortaya çıktı. Zekanın zihnimizdeki hücrelerin sayısı ya da büyüklüğü ile alakalı değil, zihnimizdeki bağlantıları artırmamızla alakalı olduğu ortaya çıktı. Hızlı okuma eğitimi zihninizdeki bağlantıları harekete geçirirken, iki beyin yarım kürenizi etkileşimli bir halde daha etkin kullanmanızı sağlar. Kısaca sol  ve  sağ beyninizi daha faal kullanırsınız. Bunun sonucunda da sözel derslerin yanı sıra sayısal derslerinizde de hatırı sayılır bir iyileşme kaydedersiniz. Çünkü  yaratıcı zekanız, tümü görme, çözümleme ve bireşim yapma becerileriniz büyük miktarda artar.

İzmir Alsancak Hızlı Okuma Kursları Size Ne kazandırır:

- Rahat zahmetsiz ve akıcı şekilde öğrenirsiniz.

- Okuduğunuzu ve idrak etme düzeyinizi  arttırırsınız.

- Zamandan tutum etmiş olmuş olmuş olursunuz.

- Özgüven kazanırsınız.

- Okuma daha keyifli hale gelir.

- Okurken beyniniz daha iyi ilişki kurar.

- Okurken beyniniz hayal kurmaz ve tümü görür.

- Okuma alışkanlığını kazanmada büyük bir ismim atmış olmuş olursunuz.

- Okuduğunuzu daha iyi anlamış olur, hafızanızda meblağ ve hatırlarsınız.

- Sözcük haznenizi ve genel bilgi birikiminizi arttırmanıza destek verir.

- Sayısal derslerinizde bütünü görme, analiz ve bireşim becerileriniz artar.

- Sağ ve sol beyninizi bir arada daha faal kullanırsınız.

 
İzmir Alsancak Hızlı Okuma Kurslarının içeriği;


Öğrenme vakitleri ve etken kavrama metotları.

Konsantrasyon ve motivasyonu arttırma.


Klasik ve üstün okuma tekniklerinin karşılaştırılması.

Etkili görme alanını geliştirme.

Okuma ve algılamayı zorlaştıran faktörler.

Görme ve anlama çevikliğini arttırma çalışmaları.

Göz kaslarını çevikleştirme.

Okumaya ritim kazandırma.

İç disiplin geliştirme.

Sözcükleri biçimleri kanalıyla tanıma.

Amaca nazaran okuma biçimleri.

Ana fikri soruşturma.

Hafıza-öğrenme ilişkisi.

Okuma hızı ve anlama ölçümleri.

Nasıl okuyacağını bilmek kadar iyi mi konsantre olabileceğini öğrenmek de önemlidir. Kişi kendini zorlayarak, sıkıştırarak yada kendiliğinden konsantre olması imkansız! Öyleyse, İzmir Alsancak Hızlı Okuma Kurslarımıza katılmak sizde ve öğrencilerinizde çok şey değiştirecek.

Eğitimin detayları ve kayıt için lütfen bizimle irtibata geçiniz.

Hızlı Okuma eğitimleriyle ilgili detaylı bilgi için:


İzmir Hızlı Okuma Eğitimi için 0(232) 422 59 54   yâda 0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya İzmir Hızlı Okuma Eğitimini tıklayabilirsiniz.


İzmir Karşıyaka  Hızlı Okuma Eğitimi için  0(232) 369 50 81 - 0(532) 100 11 65  numarali telefondan ulaşabilirsiniz veya Karşıyaka Hızlı Okuma Eğitimini tıklayabilirsiniz


Denizli  Hızlı Okuma Eğitimi   0 (258) 213 0 999-  0 (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Denizli Hızlı Okuma Eğitimini tıklayabilirsiniz.


Antalya Hızlı Okuma Eğitimi için  0 242 323 73 15 yada  0 (505) 445 15 31 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya  Antalya Hızlı Okuma Eğitimini tıklayabilirsiniz.


Muğla Hızlı Okuma Eğitimi 0(252) 213 00 98 - 0 (532) 100 11 65 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Muğla Hızlı Okuma Eğitimini tıklayabilirsiniz.

Bu makale şu konularla ilgili olabilir : - - - - - - - -
Hızlı Okuma Kursları İzmir Alsancak başlıklı 7283 kişi tarafından okundu ve kişi tarafından yorumlandı

Ayrıntılı Bilgi İçin Biz Sizi Arayalım

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bir Yorum Yazın