• slideshow1
  • slideshow1
  • slideshow1

Hızlı Okuma Eğitmenliği

Hızlı Okuma Eğitmenliği
Hızlı Okuma Kursları

Anlayarak Hızlı okuma eğitmenliği; Anlayarak hızlı okuma eğitimini veren eğitimcidir. Okuma öğrenmenin en temel yoludur. Bilgiye ulaşmak ve öğrenmenin en kısa yoludur hızlı okumak. Okuma hızımızı arttırmak için bazı özel tekniklere ve eğitimlere ihtiyaç vardır. Son zamanlarda yapılan araştırmalarda insanın dakikada 500 kelime okuma kapasitesi olduğu anlaşılmıştır. Yaşamın yoğunluğundan hızlı okuma artık yaşamımızda gerekli hale gelmiştir. Bununla birlikte okunanın bellek da kalması da gerekir. Eğer okuduklarınızı hafızamızda  kalmıyor ve gerektiğinde de hatırlayamıyorsanız hızlı okumanın hiçbir anlamı olmaz. Bu şekilde meydana getirilen bir hızlı okuma boşa geçirilmiş zaman anlamına gelir. Yavaş okumamızdaki en önemli etken göz kaslarımızın yavaş çalışmasıdır. Zaten anlayarak hızlı okuma teknikleri kapsamında göz kaslarımızın çalıştırılması hedeflenmiştir.

Hızlı Okuma Eğitmenliği. Bilinmiş olduğu üzere beyin çok hızlı çalışmaktadır. Hızlı okuma teknikleri ile de gözlerimiz ile beynimizin sistemli bir halde çalıştırılması amaçlanmaktadır. Tüm bu söylenenlerin gerçekleşmesi için bir eğitime ihtiyaç vardır. Hızlı okuma eğitmenliği.Tabi bu eğitimi veren hızlı okuma eğitmenlerine.

Hızlı Okuma Eğitmenliği
ile sınırsız faydası olan hızlı okuma eğitiminin toplumdaki bireylere öğretilmesi hedeflenir. Peki nasıl hızlı okuma eğitmeni olunur? Dediğinizi duyar gibiyiz. Herhangi bir hızlı okuma kurs veya öğrenimden yararlanmış kimsenin uluslararası geçerliliği olan bir sertifikaya haiz olup belli deneyim edindikten sonra kazandığı ünvandır. Hızlı Okuma Eğitmenliği bütün bu hızlı okuma hakkındaki detayları detaylı olarak inceleyerek hızlı okuma mevzusunda kapsamlı bir eğitim hazırladık. Ve tüm fırsatlardan faydalanmanızı sağlayarak kendinizi geliştirmenize öncülük ettik. Online olarak hazırladığımız eğitimi istediğiniz yerde arzu ettiğiniz zaman alarak kurslara gitme zahmetinizi ortadan kaldırdık. Hızlı Okuma Eğitmenliği.


Hızlı Okuma Eğitmenliği Eğitimin amacı: Programa katılanlara profesyonel olarak yönetme data ve becerisini yerleştirmek. Iştirakçilerin okuma ile ilgili değişiklik ve dönüşümlerini harekete geçirebilmesini sağlamak.Hızlı Okuma Eğitmenliği Katılımcıların okuma alışkanlıklarını kavrayıp mesleki ve özel hayatlarında ergonomik uygulayabilmelerini sağlamak.

Öğrenciyi hızlı okuma sistemi içinde tutacak, huy ve yaşam başarısını ulaştıracak bir şekilleri öğretmek. Bilinçaltı süreçlerini tanımalarını sağlamak ve etken olarak kullanabilmelerine yönelik uygulamaları öğretmek.


Hızlı Okuma Eğitmenliği Eğitiminin İçeriği:

- iştirakçilerin özelliklerini belirlemek

- Öğrenmeyi Öğrenme ve Öğrenme Tarzları

- Eğitim İhtiyacının Belirlenmesi - Katılımcı Profili

- Eğitimin Tasarlanması

- Hedef Belirlemek

Hızlı Okuma Eğitmenliği Eğitiminin İçeriği

- Uygulamaları Planlamak

- Ilık İzlenim İçin hazırlık

- Sözlü ve Sözsüz bildirişim

- Katılımcıya Ulaşmak

- Dinleme Becerisi

- Zor Sorularla Basa Çıkmak

- Eğitim Süreci

- Eğitimlerin Kalıcılığını artırmak

- Eğitimci Sorumlulukları

- Yüksek Performanslı Eğitmen

- Eğitmen Yetkinlikleri

- Eğitmenin kalitesini çoğaltmak

- Eğitmenin Rolü ve Görevi

- Son İzlenim ve Akılda kalıcılık

- Eğitimin Değerlendirilmesi

Hızlı Okuma Eğitmenliği. Yeni bir iş alanı olan anlayarak Hızlı Okuma Eğitmenliğinde başka ek bir eğitim almaya gereksinim duymadan çalışmalarına imkan verecek beceriyi kazanmak Öğrenci ve Yetişkinlerde Hızlı Okuma yöntemleri basta olmak üzere anımsama ve bellek tekniklerinin bilgisine haiz olup yöntemlerini öğrencilerin yas gruplarına uygun bir şekilde kullanmak.

Hızlı Okuma Eğitmenliği Eğitimine katıldıktan sonrasında size verilecek olan eğitim yol haritaları ve bilgisayar programıyla derhal eğitimlere başlayabilir,  program yardımıyla hangi öğrencinizin ne kadar çalıştığını ve  hangi egzersizde ne kadar başarılı bulunduğunu görebilirsiniz.  

Hızlı Okuma Eğitmenliği Eğitiminin Amacı

Programın amacı, kişilere  anlayarak hızlı okuma ve öğrenme teknikleri  mevzusunda özel bilgi ve becerileri kazandırmak, kurumlarda iç eğitmen ekibi yaratmak, mevcut durumda eğitmenlik meydana getiren kişilerin informasyon ve beceri seviyelerini artırmaktır.
 
Anlayarak Hızlı Okuma Eğitmenliği Eğitiminin Süresi

 
40 saattir.

Hızlı Okuma Eğitmenliği Eğitimine Kimler Katılabilir

Anlayarak Hızlı Okuma Ve Öğrenme Teknikleri mevzusunda eğitmen olarak kendini geliştirmek, yeni bir mesleğe adım atmak isteyen herkes, okumaya ve öğrenmeye değer veren, okumanın öneminin bilincinde olan hepimiz uzmanlarımız tarafından kafi bulunmuş olduğu takdir de programa katılabilir.
 
Sertifika: Eğitim sonucunda lüzumlu bilgiyi ölçme değerlendirmeleri yapılmış olduktan sonra sertifika almaya hak kazanan katılımcılarımıza MTI (Mind Training Institute) tarafından Uluslararası Hızlı Okuma Eğitmenliği Sertifikası verilecektir.

Hızlı Okuma Eğitmenliği Sertifika Eğitiminin Yöneticileri

Saygın  Coaching & Consulting gerçek ve kalıcı değişimi hayatlarınıza taşımanıza yardımcı olmak ve NLP adı verilen bu güçlü değişim ve gelişim teknolojisini sizlere kaliteli, etik ve uluslararası standartlarda ulaştırabilmek için kurulmuş bir koçluk ve danışmanlık şirketidir. 

Genç, dinamik, yenilikçi ve yaratıcı Saygın Coaching & Consulting gerçek ve üyelerinin vizyonu, NLP’ nin fark yaratan yolculuğunda bireylerin beklentilerini karşılamak ve en üst düzeyde memnuniyetleri için hizmet sunmaktır.

Saygılı ve profesyonel olarak öğreten NLP profesyonelleri yetiştirmeyi fakatçlar. Katılımcıların bedensel, zihinsel, toplumsal ve ruhsal yönden analizi yapılarak ihtiyaçlarını saptayan profesyoneller yetiştirilir. Bu çalışmalar Kişisel ve Kurumsal  Gelişim Uzmanı / Yazar, Master Koç, Master Trainer/Uzman Psikolog Cemal KONDU genel direktörlüğünde yürütülmektedir. Ekipte, kişinin gerçek potansiyeliyle buluşmasında etkin rol oynayan performans ve zihinsel gelişim teknikleri konusunda uzmanlar da bulunmaktadır.

Ücretsiz ön görüşme yapmak için bizden randevu almanız yeterli olacaktır. 

Hızlı Okuma Eğitmenliği ile ilgili detaylı bilgi için:

İzmir Hızlı Okuma Eğitmenliği  Eğitimi için  0(232) 422 59 54 yâda 0 (535) 667 32 24  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya İzmir Hızlı Okuma Eğitmenliği tıklayabilirsiniz.


İzmir Karşıyaka Hızlı Okuma Eğitmenliği için 0(232) 369 50 81 - 0(532) 100 11 65 numarali telefondan ulaşabilirsiniz veya İzmir  Karşıyaka Hızlı Okuma Eğitmenliği tıklayabilirsiniz


Denizli  Hızlı Okuma Eğitmenliği   0 (258) 213 0 999-  0 (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Denizli Hızlı Okuma Eğitmenliği tıklayabilirsiniz.


Antalya Hızlı Okuma Eğitmenliği için 0 242 323 73 15 yada  0 (505) 445 15 31 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya  Antalya Hızlı Okuma Eğitmenliği tıklayabilirsiniz.


Muğla Hızlı Okuma Eğitmenliği 0(252) 213 00 98 - 0 (532) 100 11 65 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Muğla Hızlı Okuma Eğitmenliği tıklayabilirsiniz.

Bu makale şu konularla ilgili olabilir : - - -
Hızlı Okuma Eğitmenliği başlıklı 3876 kişi tarafından okundu ve kişi tarafından yorumlandı

Ayrıntılı Bilgi İçin Biz Sizi Arayalım

  
 
 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bir Yorum Yazın