• slideshow1
  • slideshow1
  • slideshow1

Denizli Hızlı Okuma Eğitimi

Denizli Hızlı Okuma Eğitimi
Hızlı Okuma Kursları

Hızlı okuma ile ilgili kim bilir en kritik konulardan birisi zamandır. Birçok insan hızlı okumayla ayıracağı zamanı ders çalışmak için ayırmanın daha doğru olduğunu düşünür. Özellikle LYS, YGS, TEOG, KPSS, ALES, TUS VB...  Gibi sınavlara hazırlanan insanoğlu tüm zamanlarını yalnız bu sınavlara ayırmak isterler.

Hızlı Okuma için ayırdığınız sürenin kat kat fazlasını hızlı okumanız sayesinde sonradan kazanacaksınız. Üstelik hızlı okuma egzersizleri  günde en fazla bir saatinizi alacak. Bunun haricinde kalan  süreninizi ders çalışmak için kullanabileceksiniz.

Denizli Hızlı Okuma Eğitimi ; Hızlı okuma tekniği, kitap ve benzeri uzun metinleri daha kısa bir süre içinde anlaşılabilir okumasını sağlayan da bir yöntemdir. Özellikle sınavlar, üniversite gibi hayatı seçimlerin yapılacağı sınavlarda doğru ve hızlı düşünmek için saniyelerin bile çok önemi vardır. Öğrenci adayına tanınan sınav sürecinin daha verimli geçmesi için başvurulan ve deneyenlerin başarılı olduğuna inanılan bir tekniktir. Anlayarak hızlı okumak için, şüphesiz, dikkat ve konsantrasyonun da artırılması gerekmektedir.

Denizli Hızlı Okuma Eğitimi ; Yüksek bir yoğunlaşma sağlamadan yapılan hızlı okumanın hiç bir anlamı yoktur. Çünkü konsantre olmadan hızlı okunan metinden anlam çıkarma zorlaşacaktır okuyucu da ha çabuk sıkılacaktır. Konsantre eksikliği okumuş olduğu kelimelere tekrar dönmesini sağlayacak.

Bu geri dönüşlerde örneğin imtihan esnasında vakit kaybına niçin olur. Hızlı okuma tekniklerini sayesinde yavaş okuma alışkanlıklarını yok etme teknikleri, gözü hızlı görmeye alıştırma ve ritmik görme, geniş alanı görme teknikleri, şekillerle okuma teknikleri olmak üzere dört temel konuda eğitim veriliyor. Hızlı okuma, sessiz olarak yapılmakta ve asl abir kelime okuma esnasında atlanmamaktadır.

Denizli Hızlı Okuma Eğitimi ; almamış bir kişi, kelime kelime okur, içten seslendirir, gözü metin üzerinde yavaş kayar ve uzun duraklamalar yapar. Bu nedenlerden dolayı, normal bir kişinin okuma hızı 'kaplumbağa hızında' kalır.  Yavaş okuyucu, gelişen ve hızla değişen çağa ayak uydurmakta zorlanır.

Denizli Hızlı Okuma Eğitimi. Hızlı okumayı iç seslendirme de negatif yönde etkilemektedir. Çünkü çok hızlı konuşan biri olsak bile dk.da 200-250 kelimeden fazlasını seslendiremeyiz. Oysa kelimeleri sembol gibi okuduğumuzda görme hızıyla çok daha çok kelime okuyabiliriz. Görme hızıyla okuyarak beynimiz 1 dk. 1000 kelime okuyabilecek seviyededir. Bu da okumamızı pozitif yönde yönde etkisinde bırakır ve daha çok süre kazanmamıza destek sağlar.

Eğer hızlı okuma sayesinde bu kötü alışkanlıktan kurtulursak iç sesiniz okuma hızınıza yetişemediği için kendisini zorlayacak ve bir süre sonrasında da size yetişemeyeceği için naturel olarak ortadan kaybolacaktır.

Ücretsiz ön görüşme yapmak için bizden randevu almanız yeterli olacaktır.


Hızlı Okuma eğitimleriyle ilgili detaylı bilgi için:


İzmir Hızlı Okuma Eğitimi için 0(232) 422 59 54   yâda 0 (535) 667 32 24 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya İzmir Hızlı Okuma Eğitimini tıklayabilirsiniz.


İzmir Karşıyaka  Hızlı Okuma Eğitimi için  0(232) 369 50 81 - 0(532) 100 11 65  numarali telefondan ulaşabilirsiniz veya Karşıyaka Hızlı Okuma Eğitimini tıklayabilirsiniz


Denizli  Hızlı Okuma Eğitimi   0 (258) 213 0 999-  0 (532) 100 11 65  numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Denizli Hızlı Okuma Eğitimini tıklayabilirsiniz.


Antalya Hızlı Okuma Eğitimi için  0 242 323 73 15 yada  0 (505) 445 15 31 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya  Antalya Hızlı Okuma Eğitimini tıklayabilirsiniz.


Muğla Hızlı Okuma Eğitimi 0(252) 213 00 98 - 0 (532) 100 11 65 numaralı telefondan ulaşabilirsiniz veya Muğla Hızlı Okuma Eğitimini tıklayabilirsiniz.

Bu makale şu konularla ilgili olabilir : - - - - - - - -
Denizli Hızlı Okuma Eğitimi başlıklı 5464 kişi tarafından okundu ve kişi tarafından yorumlandı

Ayrıntılı Bilgi İçin Biz Sizi Arayalım

 

Bunlar da İlginizi Çekebilir

Bir Yorum Yazın